The Clinic

What to expect?

Winners Workout

Rico Verhoeven (GLORY Zwaargewicht Wereldkampioen Kickboksen) ontwikkelde samen met zijn team een methode waardoor hij al sinds 2013 de onbetwiste wereldkampioen is. Een methode die onder andere gaat over techniek, fitness, mentale balans, de juiste voeding en doorzettingsvermogen. In 2017 heeft Rico deze methode met zijn team verder ontwikkeld voor niet-professionele sporters onder de naam The Winners Workout By Rico Verhoeven.

The Winners Workout is nu beschikbaar in de vorm van een mobile app en een clinic. Tijdens de clinic leert Rico Verhoeven de deelnemers zijn belangrijkste trainingsmethodieken (kracht, flexibiliteit en conditie), aandachtspunten bij wedstrijden en het belang van een goede technisch uitvoering. Er is ook ruimte voor het stellen van vragen en een foto met Rico Verhoeven.

Rico Verhoeven

Rico Verhoeven

Je Trainer

Rico Verhoeven

Rico Verhoeven (1989) is de GLORY Zwaargewicht Wereldkampioen. Hij is geboren en getogen in Nederland en begon al op 7-jarige leeftijd met de beoefening van de sport en bleek al snel een natuurtalent. Rico maakte op 16-jarige leeftijd zijn debuut in de ring en vocht door de jaren heen tegen ‘s werelds grootste vechters. In 2013 werd Rico Verhoeven voor het eerst GLORY Wereldkampioen in het Zwaargewicht en stond die titel sindsdien niet meer af. Al snel kreeg Rico de bijnaam The King Of Kickboxing.

Rico staat bekend om zijn feilloze techniek, atletische bouw, uithoudingsvermogen en sympathieke karakter. Een set van eigenschappen die hem ook buiten de ring immens populair maakten, hetgeen hem samenwerkingen opleverde met grote merken, enorme media aandacht en een brede en alsmaar groeiende fanbase. Rico staat voor een gezonde en vitale levensstijl en wil mensen over de hele wereld inspireren en in beweging krijgen om hetzelfde na te streven.

De Clinic Tour Komt Terug in 2020